Murul parkimine pahandab elanikke

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kus on haljasala, kus kõnnitee? Vaid üle platsi vertikaalselt jooksev äärekivi annab aimu, kus kunagi olnud muruplats. Praegu on Uus tänav 10 korterelamu haljasala parkivate sõidukite tõttu murust peaaegu lage.
Kus on haljasala, kus kõnnitee? Vaid üle platsi vertikaalselt jooksev äärekivi annab aimu, kus kunagi olnud muruplats. Praegu on Uus tänav 10 korterelamu haljasala parkivate sõidukite tõttu murust peaaegu lage. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalase poole pöördus Valga Uus 10 kortermaja elanik, kelle sõnul tunneb mitu majaelanikku pahameelt, et kodu juures olevale haljasalale pidevalt autosid pargitakse.

«Olen väga närvis selle pärast. Meil on ribakene haljasala ja siis pargitakse siia. Ükskord käis politsei siin näpuga vibutamas, nüüd nood enam ei pargi, aga on tekkinud teised, kes pargivad,» rääkis nördinud proua, kes oma nime leheveergudel näha ei soovinud.

Prouat kummastabki kõige rohkem, et politsei midagi seaduserikkujate vastu ette pole võtnud. «Minu teada on seaduses kirjas, et kui keegi haljasalale pargib, saab talle trahvi teha. Kas Valga linnal ei ole siis raha vaja? Muidu räägitakse, et oleme vaesed. Miks ei panda trahve peale?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles