Kuidas prints Harry ühel Lõuna-Eesti põllul meedia pöördesse ajas

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry oli Lõuna-Eesti visiidi ajal rõõmsameelses tujus ning nautis vestlust kolme riigi kaitseväelastega täiel rinnal.
Prints Harry oli Lõuna-Eesti visiidi ajal rõõmsameelses tujus ning nautis vestlust kolme riigi kaitseväelastega täiel rinnal. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeva hommikul maandus Suurbritannia prints Harry helikopteriga Põlvamaale Kanepi valda Põlgaste külla, et külastada kaitseväe suurõppust Kevadtorm ning ajada oma kohalolekuga meedia täiesti pöördesse.

Kui fotograaf Arvo Meeksiga laupäeva varahommikul autole hääled sisse panime ja Otepääl Karupesa hotelli juures Briti saatkonna bussi ja meediaväljaannete autode kolonniga ühinesime, ei osanud me veel aimata, milline meediamöll meid Põlgaste külas ees ootab.

Õige põllu juurde jõudnud, parkisime auto tee äärde lisaks mitmekümnele, mis seal juba ees ootasid. Värskelt niidetud muru, pressitelk maitsvate suupistetega ja kümned mundris mehed viitasid kõik sellele, et tegemist pole tavalise päevaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles