Valgamaa lasteasutused läbisid esialgse valikusõela

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aakre mõisapargis kasvab kümmekond suurt lehist, mis on üle 200 aasta vanad. Lasteaialapsed korjasid nende alt lehisekäbisid.
Aakre mõisapargis kasvab kümmekond suurt lehist, mis on üle 200 aasta vanad. Lasteaialapsed korjasid nende alt lehisekäbisid. Foto: Liina Laaser

Keskkonnakäpa konkursil kandideerib võidu nimel 68 ettevõtmist, sealhulgas kahe kooli ja ühe lasteaia tegemised Valgamaalt.

Õpilasrühmade kategoorias valiti 187 esitatud töö seast Valgamaalt välja kaks tegevust: lasteaia Walko Naerupallide rühma «Loodus räägib lugusid» ja Otepää gümnaasiumi 11. klassi õpilaste läbi viidud geograafianädal «Vesi kui elu allikas». Walko mudilasi juhendasid õpetajad Ester Urbanik ja Margit Kits, otepäälasi õpetaja Ülle Kümmel.

«Meie lugu sai alguse sähvatusest õpetaja peas,» ütles Walko õpetaja Margit Kits. «Milleks tutvustada lastele loodust piltide kaudu, kui loodus ise jutustab meile oma lugu? Pakkisime oma nelja-aastased matkasellid linnaliini bussile ja vurasime Tambre metsa.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles