Rindejoonel seiklusi otsimas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alfa kompanii võitlejad «vaenlase» otsinguil.
Alfa kompanii võitlejad «vaenlase» otsinguil. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

On neljapäeva õhtu ning minu teekond viib mind teadmatusse. Mitte küll otseses mõttes, sest sihtkoht on teada – Sõmerpalu. Kuid mis seal edasi täpsemalt juhtub, on mulle veel suures osas teadmata. Tean ainult, et mulle tullakse vastu ja viiakse Kevadtormil vastaseid etendava Kalevi jalaväepataljoni juurde. Ja nii see kõik algab ...

Hirmu mul ei ole. Olen hästi varustatud. Välivorm seljas, rakmed vajalike vidinate ning varustusega kaasas, olen igati valmis asuma uurima, kuidas elu Kevadtormil keerleb. Sihtpunkti jõudes ootabki mind ees kontaktisik – nooremleitnant Simmo Saar. Põgus tutvumine ning kontroll, et kõik vajalik ööks metsas kaasas, oleme valmis liikuma.

Et väeüksus, kuhu mind paigutatakse, asub tükk maad kaugemal, tekib probleem auto parkimisega. Kiire kõne Võru malevasse ning probleem lahendatud: saame auto Võrru jätta ning toimetusi jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles