Portaal läheb lukku

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivi Mehide õpilane Miko Sein sai esikoha 9. klasside arvestuses
Aivi Mehide õpilane Miko Sein sai esikoha 9. klasside arvestuses Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mai lõpuni on avatud portaal «Eestimaa õpib ja tänab», mille kaudu on kõigil võimalik esitada tunnustamiseks parimaid haridustöötajaid ja hariduse toetajaid kümnes kategoorias: lasteaiaõpetaja, klassiõpetaja, põhikooliõpetaja, gümnaasiumiõpetaja, klassijuhataja, kutseõppeasutuse õpetaja, õppeasutuse juht, üldhariduse sõber, kutsehariduse sõber ja aasta tegu hariduses.

Mullu oli aasta klassijuhataja kategoorias nominent ka Tõrva gümnaasiumi matemaatikaõpetaja Aivi Mehide. Tema kandidatuuri esitasid Mehide enda klassi õpilased. Ligi 700 kandidaadi hulgast valitigi ta üheks aasta klassijuhataja kolmest nominendist.

Kahetasandilise – piirkondliku ja üleriigilise – üldhariduse ja kutsehariduse tunnustussüsteemi «Eestimaa õpib ja tänab» kaudu tõstame esile õpetajate ja koolijuhtide suurepärast tööd ning üksikisikute ja organisatsioonide tegevust hariduse toetamisel. Samuti on eesmärk heade kogemuste levitamine ning tehtu jagamine teistele koolidele üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles