Juht süüdistab õnnetuses tundmatut isikut

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Valgamaal Otepää vallas Tatra–Otepää–Sangaste maantee 31,8 kilomeetril.
Liiklusõnnetus Valgamaal Otepää vallas Tatra–Otepää–Sangaste maantee 31,8 kilomeetril. Foto: Politsei

Täna, 2. juunil kella 3.48 ajal toimus liiklusõnnetus Valgamaal Otepää vallas Tatra–Otepää–Sangaste maantee 31,8. kilomeetril Nüpli külas, kus sõiduauto Mercedes-Benz 300D sõitis teelt välja ja rullus üle katuse. Sõidukis viibinud autoomanik, 18aastane Erki toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Politsei pressiesindaja Kerly Peitel ütles Valgamaalasele, et kui korrakaitsjad õnnetuspaika jõudsid, siis sõiduki juures teisi isikuid peale Erki ei olnud. "Isik ise väitis, et sõidukit juhtis talle tundmatu isik, kes olevat sündmuskohalt pärast õnnetust lahkunud,« täpsustas Peitel.

Pressiesindaja lisas, et Erkil olid alkoholijoobe tunnused, kuid täpsem vastus tema võimaliku joobe või kainuse kohta selgub, kui vereanalüüsi vastus laekub. Pärast haiglas antud esmaabi lubati ta kodusele ravile.

Kes autot juhtis, kas turvavarustust kasutati ning mis põhjusel masin oma teekonna kraavis lõpetas, selgitatakse Peiteli sõnul välja alustatud menetluse käigus.

»Teada on veel, et õnnetuspaigas oli sõidutee vihmamärg ning võis esineda libedust. Samas olid sõidukil all nõuetekohased rehvid," lisas pressiesindaja.

Õnnetuspaigal käisid ka päästjad, kes eemaldasid õnnetusse sattunud autol akujuhtme ja andsid kannatanu üle kiirabile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles