Sotsiaaltoetused tekitasid volikogus vaidluse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linna sotsiaalabiameti juhataja Meeli Tuubeli sõnul soovib linnavalitsus muuta õigusakte selgemaks, et sihtgrupp mõistaks paremini sotsiaaltoetusi ja -teenuseid reguleerivaid määrusi. Ka peaks määrus laiendama lasteaiatoetuse saajate hulka.
Valga linna sotsiaalabiameti juhataja Meeli Tuubeli sõnul soovib linnavalitsus muuta õigusakte selgemaks, et sihtgrupp mõistaks paremini sotsiaaltoetusi ja -teenuseid reguleerivaid määrusi. Ka peaks määrus laiendama lasteaiatoetuse saajate hulka. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga linnavolikogu kinnitas reedel muudatused sotsiaaltoetuste maksmise korras. Need puudutavad lasteaiatoetust ja täiendavat sotsiaalabi.

Muudatused võeti vastu 12 poolthäälega. Keskerakonna fraktsioon oli täiendavate toetuste sissetulekumäära alandamise vastu.

Ülevaate sotsiaalabi osutamise korra muudatuste kohta esitas linnavalitsuse sotsiaalabiameti juhataja Meeli Tuubel. Tema sõnul on eelnõu peamine eesmärk lasteaiatasu toetuse laiendamine suuremale sihtgrupile ning toetustesaajatele sissetulekumäära selgemaks tegemine sellega, et varasem protsent alampalgast muudetakse konkreetseks summaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles