Luiskaja pani aitajate usalduse proovile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud aasta juunis avati Kodijärvel peale mõisahoones asuvale hooldekodule ka viis uut peremaja. Uue elupaiga on seal leidnud abivajajad suletud hooldekodudest. Pilt on illustratiivne.
Läinud aasta juunis avati Kodijärvel peale mõisahoones asuvale hooldekodule ka viis uut peremaja. Uue elupaiga on seal leidnud abivajajad suletud hooldekodudest. Pilt on illustratiivne. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Reede õhtul aitasid Otepää neiud hooldekodus elavat meest, kes rääkis neile loo, millega tüdrukud petta said. Hooldekodu jäi tüdrukute kõne peale ükskõikseks.

Neli sõbrannat jalutasid Otepääl Palupera teel, kui nende juurde astus pikemat kasvu mees. Oma nime ta ei maininud, aga rääkis, et elab Tartumaal Kodijärve hooldekodus, kus ta joodetud täis ning viidi Tõrva, kus kordus sama. Lõpuks avastas ta end Rõngust ning jõudis ka Otepääle. Selleks ajaks ei olevat olnud tal enam telefoni, sularaha ega muudki peale suitsupaki.

Neiud kuulsid, et mehel on aju- ja mäluhäire ning kuna tal puudub ka kohataju, ei oska ta tagasi Kodijärvele minna. Pealegi oli viimane buss selles suunas juba ära sõitnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles