Üle mitme aasta sündis Valgas kaksikutepaar

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas elav Ovtšinnikovide pere sai korraga rikkamaks kahe lapse võrra. Ema Joanna süles on tütretirts Estere ja isa Dmitril poeg Dominik.
Valgas elav Ovtšinnikovide pere sai korraga rikkamaks kahe lapse võrra. Ema Joanna süles on tütretirts Estere ja isa Dmitril poeg Dominik. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga haiglas ei sünni just sageli mitmikuid, 28. mai hilisõhtul aga selline rõõmus sündmus juhtus. Vanemad on vastsündinud väikemehe ja pisitirtsu üle üliõnnelikud.

Käisin korraga kahe lapse võrra rikkamaks saanud Ovtšinnikovide peres teisipäeva hommikul. Kodus oli kogu pere: 30aastane isa Dmitri ning 21aastane ema Joanna, kaksikud ja nende vanem vennake, kes ema sõnul väikese õe-venna üle suurt rõõmu tunneb.

«Kohe kui nad natukene häält teevad, läheb nende voodikeste juurde ja kiigutab neid, laulab unelaulu. Ise on pärast nii uhke, kui kaksikud magama jäävad,» rääkis ema vanema venna hoolivusest. «Eks valmistasime teda kaksikute perretulekuks ette ka. Natuke armukadedust nad temas tekitavad, kuid samas ütleb, et nad on talle väga armsad. Püüame vanemale pojale endiselt sama palju tähelepanu pühendada kui varem,» lisas isa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles