Sangaste pritsimehi teenib uus auto

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sangaste vabatahtlike pritsumeeste ühingu juhataja Rein Areng on rahul. Uus auto on noorem, mahutab rohkem vett ning on lihtsasti käsitsetav.
Sangaste vabatahtlike pritsumeeste ühingu juhataja Rein Areng on rahul. Uus auto on noorem, mahutab rohkem vett ning on lihtsasti käsitsetav. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sangaste vabatahtlik tuletõrjeühing muretses endale uue tuletõrjeauto. Masin on olnud ühingu käsutuses kuu aega ja teinud ka esimese väljasõidu.

2011. aastast tegutsev ühing ostis auto Nuia vabatahtlikelt päästjatelt, kes omakorda ostsid selle aasta tagasi Soome pritsimeestelt. Raha ostuks saadi annetustena ning osaliselt tasus selle eest Sangaste tuletõrjeühing ise.

Ühingu juhataja Rein Areng on uue sõidukiga rahul. «Masin on eelmise paakautoga võrreldes ikkagi üksteist aastat noorem ning mahutab 15 tonni vett. Hea on seegi, et seda on lihtne käsitseda. Kui vanal masinal pead kolme-nelja kangi vajutama, et pump tööle saada, siis siin piisab ainult ühest nupuvajutusest,» sõnas Areng.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles