Mootorrattur sattus õnnetusse

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetusse sattunud mootorratas
Õnnetusse sattunud mootorratas Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Neljapäeval, 12. juunil kella 17 ajal sai politsei häirekeskuselt info, et Valgamaal Otepää vallas Pühajärvel asuvas puhkekodus on üks Soome rahvusest kodanik, kes on arvatavalt mootorrattaga sõitmas käies kukkunud ning vigastada saanud.
 

Puhkekodusse jõudnud meedikud kontrollisid mehe terviseseisundit ning osutasid talle vajalikku esmaabi kohapeal. Kuna mehel olid vaid kergemad põrutused ei vajanud ta haiglaravi.

Samuti puhkekodusse saabunud Otepää politseinikud selgitasid vestluses 49aastase soomlasega välja, et päeval kella 14 ajal oli mehe juhitud mootorratas sattunud Võrumaa teedel lahtisel kruusal külglibisemisse, mistõttu kaotas ratas juhitavuse ning mees kukkus. Kuna mees ei tundnud vajadust meedikute järele ning ta ei põhjustanud ka kellelegi varalist kahju, ei pidanud ta vajalikuks operatiivteenistusi juhtunust informeerida.

Vestluses politseinikega selgus, et mees oli peale õnnetust jätkanud oma teekonda ning suundunud Pühajärvele, kus ta pöördus siiski kohaliku tervishoiutöötaja poole murega, et tal on jalg pisut vigastada saanud.

Korrakaitsjad selgitasid välja, et 49aastane soomlane oli kaine ning tal oli ka vastava kategooria mootorsõiduki juhtimise õigus.

Politseile teadaolevalt lahkus mees täna hommikul juba tagasi oma kodumaale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles