Juuli horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ka juuli sai nime roomlastelt, aastal 44 eKr nimetati see suvekuu Caesari auks Juliuseks. Juuli kolmel nädalal on Päike Vähis, mille juht Kuu. Tänavune juuli on rahulikum kui juuni, erandiks selle viimane nädal, mil õnneplaneediks peetav Jupiter liigub retrograadselt ja Päike on juba Lõvi märgis. See võib tekitada pingeid inimeste, rahvaste ja riikide vahel. Võitjate poolel on Neitsi ja Kaalud.

Jäär. Kuu alguses olete nagu liimist lahti, pole teil algatus- ega otsustusvõimet. Selline inimene võib tegutsedes teha vigu, nii et kuulake sõprade nõuandeid ja usaldage oma sisetunnet. Edaspidi läheb paremaks ja kuu lõpupäevadel olete lausa suurepärases vormis.

Sõnn. Käes on aeg, mil teie usaldusväärsus tõuseb, nii et kõik on saavutatav. Erandiks juuli lõpp, mil mõned suhted võivad katkeda. Sel ajal oleks targem tegutseda üksi, tegeleda loometööga või siis puhata.

Kaksikud. Olete väga aktiivne ja omajagu ka edukas, aga sisemas lootsite saavutada rohkem. See rahulolematus võib takistuseks saada, nii et kuu lõpp võimalike reisidega võib nii rõõmu kui ka pettumusi valmistada, eriti juuli viimastel päevadel.

Vähk. See on õige otsustav aeg, kus võite oma elus teha suuri ümberkorraldusi, mõndagi muuta. Samuti on see uute tutvuste aeg, kusjuures teie olete liidripositsioonil. Kuu lõpupoolel tuleb aga nii mõnedki tulevikukavatsused ümber vaadata, sest olud on muutlikud.

Lõvi. Kuu esimene kümmepäevak ei soosi aktiivsust, pigem on see puhkamise või puhkuse aeg. Järgmisel on teil ettevõtlikkust ja jõudu märksa rohkem, nii et suudate veel enne 28. juulit kõik varem kavandatu õigeaegselt teoks teha.

Neitsi. Aeg antud tööks ja armastuseks. Olete optimistlik, valmis kuulama teiste häid nõuandeid. Kuu lõpul olge aga ettevaatlikum, sest nüüd üritavad salavaenlased teile kodaratesse kive ja kaikaid loopida. Võib tekitada depressiooni.

Kaalud. Olete idealist, suuremeelne ja väga tugeva intuitsiooniga. Aeg annab võimalusi reisida, tutvuda uute ja huvitavate inimestega. Tehke seda õigeaegselt, sest pärast 21. juulit võite teha vigu ja otsustada valesti.

Skorpion. Nüüd on võimalus vabaneda oma aja ära­elanust ja alustada uut. Näiteks 15.–23. juulil alustada majanduslike probleemide lahendamisega ja häid tulemusi märgata juba kolmandal dekaadil.

Ambur. Juuli on vanade võlgade tasumise ja kohustuste täitmise aeg. Hoidke ainult õiget suunda ning suudategi kõik takistused oma teelt kõrvaldada. Ainult kiirustage, kuna kuu lõpp võib tuua uusi ja ootamatuid lisakohustusi.

Kaljukits. Teete ettevalmistusi tulevikuks, abistavad uued partnerid ja neilt saadav info. Kuu kolm viimast päeva jätke puhkamiseks või võtke lihtsalt aeg maha.

Veevalaja. See peaks olema paljude probleemide lahenemise aeg. Eriti mis puudutab teie peret ja/või lapsi ning nende elusaatust. Kuu kaks viimast dekaadi on juba üsna head: uus armastus või tutvus mõne mõjuka ametiisikuga.

Kalad. Need on muudatuste päevad. Propageerige julgelt oma ideesid, esitage projekte, risk on õigustatud. Teisel kümmepäevakul olete pilkupüüdev, äratate vastassoo tähelepanu. Nii mõnelegi võib see olla uue ja pikaajalise suhte algus. Kuu lõpupäevadeks olete nii väsinud, et puhake ja mõelge tervisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles