Kaks autot sattusid laupkokkupõrkesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Valgamaal Rulli-Jõgeveste tee 5. kilomeetril.
Liiklusõnnetus Valgamaal Rulli-Jõgeveste tee 5. kilomeetril. Foto: Politsei

16. juunil kella 20.22 toimus liiklusõnnetus Valgamaal Rulli–Jõgeveste tee 5. kilomeetril, kus sõiduauto Volkswagen Vento kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastutuleva sõiduautoga Nissan Pathfinder.

Volkswagenit juhtinud 26aastane Tiit oli tarvitanud alkoholi. Kokkupõrke tagajärjel sai vigastada Nissanit juhtinud 34aastane Vitali, kes toimetati Valga haiglasse. Pärast haiglas esmaabi saamist toimetas politsei Tiidu arestimajja kainenema. Sõiduautos Nissan kaasreisijana viibinud 53aastane Nina pöördus hiljem ise Valga haiglasse, kust ta pärast esmaabi andmist lubati kodusele ravile.

Valga politsei alustas liiklusõnnetuse asjaolude uurimiseks ja süüdlase vastutusele võtmiseks menetlust.

Valga patrullteenistuse vanem Renee Sildnik kirjeldas, et sõidukid sattusid laupkokkupõrkesse, mis on tavaliselt üks raskemate tagajärgedega liiklusõnnetuse liik.

«Seda, et õnnetuses osalejad nõnda raskest kokkupõrkest kergemate vigastustega pääsesid, aitas suuresti tagada see, et mõlemas sõidukis olnud reisijad kasutasid korrektselt turvavööd,» selgitas Sildnik. Politsei tuletab meelde, et turvavöö kasutamine on üks olulisemaid liiklusohutust ja liiklusõnnetuse tagajärgede raskust mõjutavaid tegureid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles