Laupäeval selgub Eesti raiespordi maailmameistrivõistluste koondis

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildi Taavi Ehrpais.
Pildi Taavi Ehrpais. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

28. juunil toimuvad Pärnus Vallikäärus Eesti meistrivõistlused raiespordis. Tegu on viimase võistlusega, mille tulemused lähevad arvesse raiespordi maailmameistrivõistluste koondisse pääsemiseks.
 

«On üsna kindel, et Eesti parimad – Taavi Ehrpais ja Andres Olesk – saavad koha koondises,» rääkis raievõistluste peakorraldaja, Eesti metsaseltsi tegevjuht Mart Kelk. «Kuid üllatuste eest pole keegi kaitstud, nii et kõik mehed annavad endast parima.»

Raiespordi maailmameistrivõistlused toimuvad üle aasta, sel aastal võisteldakse septembris Šveitsis. «Kuna kõik raiesportlased püüavad saavutada tippvormi, osaletakse võimalikult paljudel võistlustel,» lisas Kelk. Nii on ka Pärnusse oodata maailma tippe – lisaks Eesti sportlastele Soome, Läti, Leedu ja Valgevene esindajaid. Soome koondis on praegu ka valitsev maailmameister.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles