Politseil on kaardistatud kõik maakonna suuremad jaanipeod

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piirkiiruse ületamine ja alkoholi tarbimine on suurimad õnnetuste põhjustajad. Et pühad kõigile õnnelikult lõppeks, leidke sõprade seast kaine juht, kes seltskonda ohjaks.
Piirkiiruse ületamine ja alkoholi tarbimine on suurimad õnnetuste põhjustajad. Et pühad kõigile õnnelikult lõppeks, leidke sõprade seast kaine juht, kes seltskonda ohjaks. Foto: Arhiiv / Valgamaalane

Alanud on pikad pühad, mil tähistame nii võidupüha kui jaanipäeva. Koolides on aga käimas lõpuaktused. Valga politseijaoskonna juht kutsub inimesi üles pidutsedes mõõdukad olema.

«Jaanipäeva tuleb mõistusega võtta. Pikad pühad ei tähenda, et sama pikalt peaks ka vägijooke tarbima,» lausus Valga politseijaoskonna juht Tiit Allik.

«Leidke oma seltskonnast üks-kaks inimest, kes oleksid kained juhid ja sõidutaksid teid, kuhu vaja. Hoolitseksid selle eest, et sõbrad napsustena rooli ei istuks. Seiske hea selle eest, et ohtlik juht ennast või teisi tänavale sandistama ei saaks minna,» manitses Allik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles