1000 vabatahtlikku said moodsad töötingimused

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseliidu Valgamaa maleva staabi- ja tagalakeskuse avamine
Kaitseliidu Valgamaa maleva staabi- ja tagalakeskuse avamine Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kaitseliidu Valgamaa malev sammus paraadi peaproovilt otsejoones värske ilme saanud ruumidesse Võru tänaval. Uues hoonekompleksis on lisaks renoveeritud staabihoonele uusehitisteks ka laohoone ja garaaž.

Pühapäeval toimunud linditseremoonial aitasid kompleksi avada kaitseminister Sven Mikser, Riigikogu riigikaitse komisjoni esimees Mati Raidma ning Kaitseliidu ülem Meelis Kiili. Kaitseminister arvas, et see kompleks on nii Kaitseliidu töötajate kui ka vabatahtlike jaoks väga suur samm edasi. Mäletatavasti küteti vana staabihoonet veel puudega, kuid nüüdseks on puukuurid ajalugu.

Valgamaa maleva pealik Tõnis Org kiitis kõikidele nõuetele vastavaid töötingimusi. Eelkõige vabanes Valgamaa malev nüüd ruumikitsikusest. Kuigi staabihoone ruumala renoveerimise käigus ei suurenenud, tehti korda hoone üks tiib, mida varasemalt polnud võimalik kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles