1500 tudengit vallutavad 15. korda Kääriku

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perutab nagu hobune! Rektoritele ja õppejõududele korraldatud mitmevõistluse finaalala, vigurrattasõit, eeldas osalejatelt suurt osavust ja koordinatsioonivõimet.
Perutab nagu hobune! Rektoritele ja õppejõududele korraldatud mitmevõistluse finaalala, vigurrattasõit, eeldas osalejatelt suurt osavust ja koordinatsioonivõimet. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sel nädalavahetusel peetakse üliõpilaste suvemängude juubelit. Tänavune on järjekorras juba 15. aasta, mil tudengid Käärikule sportima ja vaba aega veetma kogunevad. Programmgi on varasemast sisukam.

Suvemängude projektijuht Mikk Lemberg kinnitas, et nii spordi- kui meelelahutusprogramm on üle aastate parim. «Kavas on rekordarv spordialasid – üksteiselt võetakse mõõtu 33 alal,» tutvustas Lemberg.

Tudengite suvemängud on erilised olnud selle poolest, et lisaks klassikalistele võistlusaladele nagu ujumine, kergejõustik ja orienteerumine võib kavast leida ka pisut veidraid spordialasid. Nii selgitatakse nädalavahetusel välja parima kõhuka sooritaja, peetakse kilehokiturniir ning hinnatakse, kes suudab oma mobiiltelefoni kõige kaugemale heita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles