Helme õnnitles uusi vallakodanikke ja nende vanemaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helme vallamaja saali kogunes hulk Helme valla territooriumil elavaid lastevanemaid, pisikesed poisid ja tüdrukud süles.
Helme vallamaja saali kogunes hulk Helme valla territooriumil elavaid lastevanemaid, pisikesed poisid ja tüdrukud süles. Foto: Erakogu

Helme vallas sündis möödunud suvest käesoleva suve hakuni 16 poissi ja 10 tüdrukut. Vallavanem Tarmo Tamme sõnul pole seda sugugi vähe. «Kuigi aeg on halastamatu ja karm ning viib meie hulgast ära ajatuultes karastunud ja kogemuste poolest rikkaid inimesi, astuvad nende asemele uued, kindlasti sama teotahtelised ja õpihimulised noored,» rääkis Tamm vallamaja saali kogunenud vastsündinute emadele ja isadele.

Vallavanem lisas, et Helme vald saab olla jätkusuutlik üksnes siis, kui vallas on inimesi, kes õpivad, töötavad ja loovad uusi väärtusi.

«Kuigi praegu on rasked ajad, oleme Helme vallas suutnud need ikkagi üle elada, ja küllap elame edaspidigi. Meie jaoks on tähtis iga inimene. Sellepärast oleme innustanud igaüht antud olukorras tema jaoks kõige sobilikumat väljundit leidma. Samas oleme püüdnud aidata kõiki, kes seda vajavad,» ütles Tamm.

Kõneleja oli veendunud, et vastsündinute emad ja isad teevad omalt poolt kõik selleks, et nende väikestest poegadest ja tütardest kasvavad laia silmaringiga terved, tugevad ning töökad inimesed.

Kui vallavanem Tamm ja teised vallavalitsuse esindajad olid pisikesi ilmakodanikke imetlenud ja nende vanematele hõbelusikad, lilleõied ja siirad tänusõnad üle andnud, paluti kõiki ühisesse kohvilauda. Lootustandvaid laste hääli ja rõõmu ühest ilusast koosviibimisest jagus veel kauaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles