Tänuürituse päevakangelased olid kodukaunistajad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühe nominendina esitati vabariiklikule konkursile «Eesti kaunis kodu» Andres ja Hiie Laasi kodu Valgas Toogi tänaval. Perekond Laas Hummulis tänuüritusel tänukirja ja aastaraamatut vastu võtmas.
Ühe nominendina esitati vabariiklikule konkursile «Eesti kaunis kodu» Andres ja Hiie Laasi kodu Valgas Toogi tänaval. Perekond Laas Hummulis tänuüritusel tänukirja ja aastaraamatut vastu võtmas. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Reedesel tänuüritusel Hummuli mõisakoolis tunnustati maakonna tublimaid kodukaunistajaid. Samas esitleti ka maakonna aastaraamatut.

Eesti kodukaunistamise ühenduse Valgamaa piirkonna koordinaator Aare Kittask tõdes, et konkurss viidi läbi 17. korda ning nende aastate jooksul on üle vaadatud 226 objekti. Tänukiri ja mastivimpel on väljastatud ligi 600 kodule.

Tänavu esitati maakondlikule komisjonile hindamiseks kümme objekti, nende hulgas kaks linna- ja kolm maakodu, Tõrva gümnaasium, Puka rahvamaja, Kääriku spordibaas, OÜ Combiwood ja KÜ Tööstuse 4. Tänukirja ja aastaraamatu pälvisid kõik konkursi võitjad ja nominendid. Esmakordselt jagati välja ka 26 siseministeeriumi tänukirja ja mastivimplit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles