Pangakontorist saab pangapunkt

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbanki pangateenuste maht Tõrva kõrtsihoonesse jäävas pangapunktis küll väheneb, kuid lihtsamad tehingud saavad ka tulevikus kodulinnast lahkumata tehtud.
Swedbanki pangateenuste maht Tõrva kõrtsihoonesse jäävas pangapunktis küll väheneb, kuid lihtsamad tehingud saavad ka tulevikus kodulinnast lahkumata tehtud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäeval suleti Tõrva linna Swedbanki pangakontor. Endise kontori pinnal hakkab pank alates 21. juulist pakkuma pangapunkti teenust.

Kolmapäeva varahommikulgi leidus Tõrva kesklinnas neid tõrvakaid, kes tundsid kodulinna pangateenuste olukorra vastu siirast huvi.

Hommikul turul askeldanud vanaprouad Valentina ja Elle kinnitasid üksmeelselt, et panga olemasolu on linnale väga oluline. «Muidugi on oma pangakontorit vaja. See on ju ikkagi Tõrva LINN. Miks kontor ei võiks säilida? Üks pank võiks ju vähemalt alles jääda. SEB juba kadus ära, mõni pank võiks linnas ikka olla,» oli Valentina Tõrva pangakontori ümber käivast kemplemisest nördinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles