Malevlased pidasid kokkutulekut

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hea meeskonnatöö harjutus oli pingpongipalli edasitoimetamine torude abil. Ülesanne nõudis omajagu tähelepanu ja üksteisega suhtlemist.
Hea meeskonnatöö harjutus oli pingpongipalli edasitoimetamine torude abil. Ülesanne nõudis omajagu tähelepanu ja üksteisega suhtlemist. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Üle Valgamaa tegutsev Tankla õpilasmalev pidas nädalavahetusel Kuutsemäel kokkutulekut. Kohal oli üle saja noore koos rühmajuhtidega.

Eks kokku tuldi ikka selleks, et omavahel tuttavaks saada ja et tekiks õige malevatunne. Laupäeva lõuna paiku valitses Kuutsemäel rõõmus elevus ning reporterile tormasid vastu lõunasöögiks valmistuvad malevalsed. Ühegi noore näost ei saanud välja lugeda tüdimust või väsimust möödunud töönädalast.

Ringi kiigates avastasin edetabeli rühmade nimedega, kust selgus, et pärast rühma lipu ja tunnuslause esitlust olid juhtimas Lüllemäe ja Annimatsi rühmad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles