Külalugu: Külapoisi vemp tegi poemüüja kuulsaks

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müüja Tiiu Alumetsal on külapoes käed-jalad tööd täis. Igavuse üle naine kurta ei saa – naine on tööülesandeid täites sattunud ka meeldejäävatesse olukordadesse.
Müüja Tiiu Alumetsal on külapoes käed-jalad tööd täis. Igavuse üle naine kurta ei saa – naine on tööülesandeid täites sattunud ka meeldejäävatesse olukordadesse. Foto: Dagny Viks / Valgamaalane

Ka väikese küla poemüüjal võib töö juures ette tulla ootamatuid ja eluks ajaks mällu sööbivaid juhtumisi. Tiiuga läks aga nii, et naine sattus lausa televisiooni – Kanal2 ekraanile.

«Rumal rääkida, aga tegelikult oli väga kihvt, kui mulle poes striptiisi tehti ja video sellest Kanal2 jõudis,» alustas müüja Tiiu oma uskumatuna näivat lugu. Nimelt oli üks kohalik noormees nii uljas, et otsustas müüjale veidi vingerpussi mängida ning hakkas endal poes müüja ees riideid seljast koorima. Kaasas olnud vanem mees võttis noormehe julgustüki filmilindile ja saatis hiljem telekanalile, kust see ka laiema publikuni jõudis.

Tiiu on aga positiivse ellusuhtumisega ning võttis vahejuhtumit naljaga. «Ühistu meil suhtus sellesse natukene tõsisemalt ja andis asjale ametliku käigu,» rääkis naine. «Aga lõpuks leppisime kõik ikka omavahel ära,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles