Töökus ja abivalmidus tõid Posti-Mannile elutööpreemia

, Valgamaalase ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helme valla elutööpreemia pälvinud Marie Visterile oli saadud tunnustus suur ja meeldiv üllatus. Ligi 70 aastat vallas elanud vanaproua on kohalike austuse välja teeninud oma töökuse, heasüdamlikkuse ja abivalmidusega.
Helme valla elutööpreemia pälvinud Marie Visterile oli saadud tunnustus suur ja meeldiv üllatus. Ligi 70 aastat vallas elanud vanaproua on kohalike austuse välja teeninud oma töökuse, heasüdamlikkuse ja abivalmidusega. Foto: Ülla Tamm / Valgamaalane

Tänasel Helme valla päeval saab elutööpreemia elupõline vallaelanik Marie Vister ehk Posti-Manni, nagu rahvasuus vanamemme kutsutakse.

86aastane vanamemm elab kooli ja Õhne jõe vahel asuvas väikeses, kenasti hooldatud ümbrusega majakeses.

«Võtsin juba oma uhkemad riided seljast ära, arvasin, et te täna ei tulegi. Aga pole viga, olengi niisugune lihtne maanaine, kodukitlis tulebki pilt loomulikum välja,» ütles memm pärast tervituse ja õnnitluse vastuvõtmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles