Vallapäev lahutas meelt ja pakkus teadmisi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helme valla päeval jagus sportlikku momenti nii võistlejatele kui ka põnevust pealtvaatajatele. Muu hulgas tuli ehitada võimalikult kõrge torn, lisades ükshaaval kaste torni alla.
Helme valla päeval jagus sportlikku momenti nii võistlejatele kui ka põnevust pealtvaatajatele. Muu hulgas tuli ehitada võimalikult kõrge torn, lisades ükshaaval kaste torni alla. Foto: Ülla Tamm / Valgamaalane

Laupäevane Helme valla päev Helme laululaval ja selle ümbruses algas laadaga. Päeva avasid vallavanem ja volikogu esimees, kes andsid üle ka elutööpreemia Marie Visterile ja tänasid heakorrakonkursi võitjaid.

Oma rammu ja osavust said proovile panna nii lapsed kui täiskasvanud. Kodupubliku ette astusid tantsurühmad Hõbetäht, Eideratas, Liisud, Jandali ja Pastlapoolikud ning ansambel Sillervo.

Lisaks laadamelule, sportlikele jõukatsumistele ja kontserdielamustele said kohaletulnud rahvas oma teadmisi ja praktilisi kogemusi täiendada ohutuse alal. Teoks sai ohutuspäev, mille viisid läbi Kaitseliit, päästeamet, haigekassa, maanteeamet ja Punase Risti Valgamaa selts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles