Turismihooaja haripunkt saabub paari nädala pärast

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotellis Metsis on tänavune suvi kulgenud sarnaselt eelmisele. Hotelli juhataja Kristin Balodis ütleb, et juunis oli täitumus viis protsenti kõrgem kui eelmisel aastal, juulis jällegi sama palju madalam.
Hotellis Metsis on tänavune suvi kulgenud sarnaselt eelmisele. Hotelli juhataja Kristin Balodis ütleb, et juunis oli täitumus viis protsenti kõrgem kui eelmisel aastal, juulis jällegi sama palju madalam. Foto: Ülla Tamm / Valgamaalane

Valgamaa majutusettevõtted turistide puuduse üle ei kurda. Peatsete suurürituste aegu tekib aga külastajate äramahutamisega probleemegi.

Valgamaa majutusettevõtteid pole tänavune suvehooaeg üllatanud ei positiivselt ega negatiivselt: turistide hulk eelmise suvega võrreldes on jäänud laias laastus samale tasemele. Endiselt tekib külastajate majutamisega probleeme aga suurürituste aegu. Eriliseks proovikiviks kujuneb ülejärgmine nädalavahetus.

Valgamaa arenguagentuuri juhataja Rein Org sõnas, et statistiliste kokkuvõtete tegemiseks on praegu veel liiga vara. Ometi ütlevat tema kõhutunne, et turiste on tänavu õige pisut rohkem kui möödunud aastal. «Musta auku pole me kukkunud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles