Kui koondamine on tööst etem

, Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piirivalvur Toomas Palumaa ei pea kauem pensionileminekut ootama, vaid saab piltlikult öeldes jalad seinale visata juba 51aastaselt.
Piirivalvur Toomas Palumaa ei pea kauem pensionileminekut ootama, vaid saab piltlikult öeldes jalad seinale visata juba 51aastaselt. Foto: Marge Väikenurm / Valgamaalane

Valga valmidusüksuse vanempiirivalvur Toomas Palumaa valis koondamise, kui selgus, et selle aasta lõpus jäävad paljud politsei- ja piirivalveametis tööta.

Septembrist viiakse kümne töötajaga Valga piirivalve valmidusüksus üle Piusa kordonisse, sest valvama peab välispiiri, mis on meil Venemaaga. Piiri Lätiga ju pärast Schengeni viisaruumiga liitumist enam ei ole.

Piirivalvurid on Valgas oma kolleegidele seni täiendõpet teinud, samuti patrullinud. Valmidusüksuses töötavad piirivalvurid said nüüd valida koondamise ja üleviimise vahel. Kogu politsei- ja piirivalveametis koondatakse üle 200 inimese.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles