Lemmikloomaga koos kohvikusse? Miks mitte

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas loomadele välikohvikus viibimiseks takistusi ei tehta, kinnitab õpetajaametit pidav Toomas Duvin, kes sageli koeraga ringi liigub. Vajadusel antakse loomadele juuagi.
Valgas loomadele välikohvikus viibimiseks takistusi ei tehta, kinnitab õpetajaametit pidav Toomas Duvin, kes sageli koeraga ringi liigub. Vajadusel antakse loomadele juuagi. Foto: Ülla Tamm / Valgamaalane

On suvi ja paljud inimesed liiguvad linnas oma neljajalgsete lemmikutega. Kuivõrd lemmikloomasõbralikud on aga Valga linna välikohvikud?

Kuigi lemmikloomadega jalutatakse linnas aasta ringi, tekivad välikohvikud meil ikka suveks ning sellega seoses tekkiski päevakorda küsimus nende loomasõbralikkusest. Pisut sai ringi vaadatud ka suuremate kaupluste ja asutuste juures, et näha, kas ja kuhu on võimalik looma jätta, kui asju ajamas käia.

Poodidesse üldjuhul loomi ei lasta, sest tegemist on rahvarikka kohaga ning silmas peab pidama ka hügieeninõudeid. Mööblipoe klienditeenindaja Devy Eineri sõnul jäetakse nende poodi tulles koerad enamasti ilusasti ukse taha. «Poodi olen lubanud väikseid koerakesi, keda omanikud süles hoiavad, suuremad jäetakse välja. Siiani ei ole loomadega probleeme olnud,» lausus Einer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles