Tähtsaim puhkeala muutus jalakäijasõbralikumaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva gümnaasiumi õpetaja, projektijuht Liia Ortus, kes pargi korrastamise on endale südameasjaks võtnud, näitab hiljuti järve ääres valminud laudteel vanapagana hambajälgi pilliroolehel.
Tõrva gümnaasiumi õpetaja, projektijuht Liia Ortus, kes pargi korrastamise on endale südameasjaks võtnud, näitab hiljuti järve ääres valminud laudteel vanapagana hambajälgi pilliroolehel. Foto: Ülla Tamm / Valgamaalane

Tõrva gümnaasiumi park pakub nii silmailu kui sportimisvõimalust. Hiljuti valmisid laudteed ja nõlvakindlustus, teerajad aga said värskenduskuuri.

Ringkäigul pargis oli meie teejuht gümnaasiumi klassiõpetaja, projektijuht Liia Ortus.

Tema sõnul koostas Artes Terrae OÜ juba 2011. aastal gümnaasiumi pargi hoolduskava ja rekonstrueerimisprojekti, mille alusel ongi viimastel aastatel tegutsetud. «Vajalikud tööd on nüüd mustvalgel kirjas, teame täpsemalt mahtu ja järjekorda. Vastavalt raha saamisele töid nüüd etapiviisil teostamegi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles