Pokkeriturniir osutus väga menukaks

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistluse tšempioniks kroonitud Marek Martin.
Võistluse tšempioniks kroonitud Marek Martin. Foto: Tarmo Pikk

Möödunud nädalal korraldas Tõrva linnavalitsus koostöös Triobeti pokkeritoa ning Tartu mõttemängude klubiga Tõrva Tule-Päevade käigus tasuta pokkeriturniiri.   

Kõik 40 kohta mängulaudades olid broneeritud juba enne võistluse algust. Hilise registreerumise kaudu, mis võimaldas liituda turniiriga eelnevalt väljalangenud mängijate asemel, pääses laudadesse veel viis pokkerihuvilist. Kohalikele pakkusid konkurentsi külalised Valgast, Viljandist ning Karksi-Nuiast.

Kuigi osalemine oli huvilistele tasuta, premeeriti parimaid turniiripiletite, spordivarustuse ning kaardipakkidega. Võistluse tšempioniks kroonitud Marek Martin teenis lisaks 35eurose turniiripileti Triobet Live’ile vabalt valitud Eesti linnas.

«See oli teadaolevalt esimene kord Eesti turniiripokkeri ajaloos, mil pokkerilahing viidi läbi linnavalitsuse kutsel,» rõõmustas Tartu mõttemängude klubi juht Tarmo Pikk. «Tundus, et inimestele meeldis üritus väga, sest nägin kohapeal vaid rõõmsaid nägusid ning huvi võistluse vastu oli suur.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles