Tõrva pritsumehed jätsid võidu koju

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva päästjad on võistlustel edukad olnud korduvalt. Näiteks hõivas Tõrva 1. võistkond koosseisus Alor Kasepõld (vasakult), Timo Laks ja Kristjan Mikk mullusel Pritsumehe võistlusel pjedestaali kõrgeima astme.
Tõrva päästjad on võistlustel edukad olnud korduvalt. Näiteks hõivas Tõrva 1. võistkond koosseisus Alor Kasepõld (vasakult), Timo Laks ja Kristjan Mikk mullusel Pritsumehe võistlusel pjedestaali kõrgeima astme. Foto: Päästeamet

Tõrva keskväljakul selgus möödunud laupäeval Eesti tänavune vingeim pritsumees, kui koos külalistega Leedust peeti maha tuletõrjujate võistlus. Järjekordselt jäi võit Tõrva.

Juba 16. korda toimunud võistluse võitis kolmandat aastat järjest Tõrva päästekomando pealik Alor Kasepõld, kes ühtlasi ka võistluse peakorraldaja oli. Teise koha sai Ivar Frantsuzov päästeameti päästetöö osakonnast ja kolmandaks tuli Rauno Talisoo Pärnu päästekomandost.

Võistkondlikult olid samuti edukaimad Lõuna päästekeskuse komandod. Parimaks tunnistati Tõrva, teiseks tuli Viljandi ning kolmandaks Elva-Assaku ühisvõistkond. Võidukasse Tõrva 1. võistkonda kuulusid lisaks Kasepõllule Kristjan Mikk ja Timo Laks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles