Vallavanema konkursile on laekunud mitu avaldust

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää vallavanema kabinet
Otepää vallavanema kabinet Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää vallavolikogu esimees Jaanus Raidal pikendas pärast 11. augusti vallavolikogu istungit vallavanema konkursi tähtaega. Nüüdseks on vastav teave ilmunud mitmes meediaväljaandes ja laekunud on ka mitu kandideerimisavaldust, selgub Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuhi edastatud pressiteatest.

«Mul on hea meel tõdeda, et enam ei ignoreerita vallavolikogu soovide elluviimist. Konkurss lõpeb 25. augustil kell 16,» ütles teate vahendusel Jaanus Raidal, viidates sellele, et ka erinevad meediaväljaanded on  «Tänase päeva seisuga on laekunud juba viie kandidaadi avaldus. Kuna konkursi lõppemiseni on veel nädal aega aega, siis arvan, et tuleb palju kandidaate.»

Raidali sõnul on kandidaatide seas päris tõsiselt võetavaid isikuid vallavanema kohale. «Olen veendunud, et kümne päeva pärast, 28. augustil, valitakse ära uus vallavanem ja kinnitatakse uus vallavalitsus, ning valla haldussuutlikkus saab taastatud sajaprotsendiliselt,» lisas Raidal. 

Eelmisele konkursile Otepää vallavanema kohale laekus vaid üks kandideerimisavaldus. Selle esitas endine Valga aselinnapea Alar Nääme, kes aga eelistas asuda ametisse Tallinna Kesklinna linnaosa vanemana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles