Hummulisse koguneb raiespordi koorekiht

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT02:EESTI RAIEMEISTRIVÕISTLUSED 2011 :TARTU, EESTI, 01JUL11-
Luual toimusid Eesti raiemeistrivõistlused. Pildi Andres Olesk.
 

sa/Foto SILLE ANNUK POSTIMEES
TRT02:EESTI RAIEMEISTRIVÕISTLUSED 2011 :TARTU, EESTI, 01JUL11- Luual toimusid Eesti raiemeistrivõistlused. Pildi Andres Olesk. sa/Foto SILLE ANNUK POSTIMEES Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Laupäeval vallutavad Hummuli mõisapargi terveks päevaks metsamehed ning õpitoad ja artistid, kui teoks saab neljas Hummuli looduspäev ja raievõistlus.

Enne veel kui looduspäeva üritused pihta hakkavad, kogunevad raievõistlusel osalejad hommikul kella kaheksaks metsa, et raielangil võistlusega «Hummuli Cup 2014» algust teha. Peale langetamise on kõik alad Hummuli mõisapargis. Tegemist on individuaalse võistlusega ning osalejaid oodata 35 ringis neljast riigist: Eestist, Lätist, Soomest ja Valgevenest.

Eesti metsaseltsi kommunikatsioonijuhi Toomas Keldi sõnul on tegemist viimase võistlusega enne septembris Šveitsis toimuvaid raiespordi maailmameistrivõistlusi, kus osaleb ka Eesti meeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles