Valga korvpallurid on uueks hooajaks valmis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga korvpalliklubi lätlasest peatreener Varis Krūmiņš (paremal)ning tänases mängus valgalastele kõige enam punkte toonud Juris Aleksejevs.
Valga korvpalliklubi lätlasest peatreener Varis Krūmiņš (paremal)ning tänases mängus valgalastele kõige enam punkte toonud Juris Aleksejevs. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Neljapäeval tutvustasid Valga korvpalliklubi eestvedajad toetajatele ja partneritele tänavuse hooaja Valga / Maks & Mooritsa korvpallimeeskonda.

Kuigi Valga meeskonnal eelmine hooaeg ebaõnnestus, ollakse uueks hooajaks valmis. Meeskonna tuumik on paigas ning peamiste toetajate – Valga linna ning Atria Eesti AS-ga – käed löödud. Olemas on ka rida väiksemaid toetajaid, kuid eestvedajate sõnul on uutele toetajatele ruumi alati.

Samas sai näha klubi uue hooaja võistlusvorme. Üks on sarnane eelmisele hooajale ehk siis linna värvides – roheline ja valge. Teine on aga Atria värvides – punane ja valge. Kumb vormidest jääb kodu- ning kumb välismängudeks, ei ole veel paika pandud. Uuendusena on sellest hooajast klubil ka oma maskott.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles