Purjus rüselejad viidi kainenema

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeva, 24. augusti öösel kella 3.20 paiku said Valga korrakaitsjad väljakutse Helme valda Linnaküla ühe maja juurde, kus väidetavasti oli 19aastasele noormehele tüli käigus kallale tunginud 33aastane mees.

«Piirivalvurist ja politseinikust koosneva ühispatrulli sündmuskohale saabudes ning asjaolusid selgitades ründas 33aastane mees uuesti kannatanut, mispeale patrull agressiivseks muutunud ründaja patrullsõidukisse paigutas. Lisaks agressiivsele mehele paigutati politseisõidukisse ka üks politseinike tööd seganud naine,» kirjeldas sündmuste käiku politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Ragne Keisk.

Ta lisas, et kahe agressiivseks muutunud isiku politseisõidukisse paigutamisel sekkus korrakaitsjate töösse kolmaski isik. Pressiesindaja sõnul oli tegu mehega, kes politseinike seaduslikke korraldusi eiras, neile vastupanu osutas ning üht ametnikku lõi. «Ka tema, 28aastane mees, pandi politseiautosse ning kõik kolm agressiivset ja joobes isikut toimetati esmalt kainenema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles