Aaretejaht käivitub taas

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laual on osa ühe varasema aaretejahi kraamist, mis nutikamatele ja kiirematele osalejatele auhinnaks läks.
Laual on osa ühe varasema aaretejahi kraamist, mis nutikamatele ja kiirematele osalejatele auhinnaks läks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga maavalitsus korraldab juba kolmandat aastat populaarse aaretejahi mängu, mille eesmärk on tutvustada Valgamaa ettevõtteid ja nende toodangut, andis teada maavalitsuse avalike suhete juht Kaja Mõts.

Iga 13 omavalitsuse territooriumile peidetakse ära kingikott, mille sees kohalik toodang, teenus, meene, kultuuripuhkus või muu taoline.

Laupäeval, 6. septembril hakatakse kell 12 raadios Ruut FM ja maavalitsuse kodulehel jagama vihjeid aaretekoti asukoha kohta. Kes esimesena koti leiab, saab aarded endale. Analoogne on üle-eestiline «Leia Elmar» seiklusmäng.

Eelmisel aastal oli kingikotis nii koolide meeneid, majutus- ja saunateenuseid, kanuumatka pakette, lihatooteid, moosi, mett, kartulit, küttepuid, piimatooteid, ööklubi pääsmeid, lehetellimusi, trükiseid, firmasümboolikat ja muudki. Seda kõike Valgamaa ettevõtjatelt ja talunikelt.

Põhimõte oli ja on, et iga toote juures peaks olema ettevõtet või teenust tutvustav sisuleht kontaktandmetega. Seda ikka selleks, et kingituse saaja teaks, kes on kinkija ja kust toodet või teenust on võimalik ka tulevikus

saada.

Aaretejaht on mõeldud eeskätt maakonna inimestele, kes sooviksid oma kodukoha kohta rohkem teada ja mängulise seikluse kaudu Valgamaaga ning siin pakutavaga tutvuda.

«Seoses sellega pakume võimalust osaleda Valgamaa aaretejahi kingikottide täitmisel, et selle kaudu maakonna inimestele endast rohkem teada anda. Aaretejahi kottidesse ootame teie tooteid hiljemalt 3. septembriks, kuid mida varem, seda parem,» sõnas Mõts.

«Kõigi toetajate nimed avaldame maavalitsuse kodulehel, Facebooki-lehel ja vastavates pressiteadetes. Lisaküsimuste korral võtke palun julgesti ühendust,» lisas Mõts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles