Koduõues tegi laastamistööd saladuslik murusongija

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvatavalt on see mäger, kes Tsirguliinas perekond Hundi koduõues taolist songimistööd teinud. Esmaspäeva lõunaajal avanes nende hoovis just taoline vaatepilt.
Arvatavalt on see mäger, kes Tsirguliinas perekond Hundi koduõues taolist songimistööd teinud. Esmaspäeva lõunaajal avanes nende hoovis just taoline vaatepilt. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tsirguliinas elav Reet Hunt teatas Valgamaalase toimetusele esmaspäeva hommikul, et tema koduaias on öösel tundmatu loom tõsist kaevetööd teinud.

«Juba augusti lõpupoole märkasin murukamaras üksikuid auke, eile (pühapäeva – S. L.) hommikuks oli murukamarat kraabitud ja auke tehtud umbes kolmandikul sellest alast, mis täna öösel,» rääkis ta. Pühapäeval tasandas perenaine murukamara, niitis muruplatsi ära, kuid esmaspäeva hommikul tabas teda aknast välja vaadates ja seejärel õue minnes ebameeldiv üllatus.

«Kogu muruplats maja esisel oli üles songitud ja auke täis kraabitud,» rääkis naine. Ühtegi looma pererahvas aias tegutsemas näinud ei ole. Jahimehed, kellelt naine uuris, mis loomaga võiks tegemist olla, arvasid, et taolist segadust võib teha rebane või mäger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles