Osa Puka volinikest tahab direktori lahkumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige tulisemaks läks volikogu istungil just ühel lauapoolel, kus istus mitu opositsiooni rolli kandvat saadikut. Vallavanem Heikki Kadaja (taganurgas) oli see, kes volinike küsimustele vastas.
Kõige tulisemaks läks volikogu istungil just ühel lauapoolel, kus istus mitu opositsiooni rolli kandvat saadikut. Vallavanem Heikki Kadaja (taganurgas) oli see, kes volinike küsimustele vastas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Neljapäeval arutasid Puka volikogu liikmed 16-leheküljelist revisjonikomisjoni akti, kus üksipulgi kirjas vead, mida kohaliku keskkooli direktor Tõnis Mark seni teinud on.

Vallavanem Heikki Kadaja: «Enne, kui see asi ei ole volikogus läbi käinud, ei saa me (vallavalitsuses – M.V.) seisukohti võtta. Rääkida, et siiani ei ole midagi tehtud või keegi ei soovigi teha, on küll ennatlik. Vallavalitsus suhtub sellesse täie tõsidusega. Oleme seda akti juba korduvalt arutanud. Teeme sellest selged järeldused.»

Irja Sõnum: «Lugupeetud vallavanem, kas olete teadnud, et koolis on kõik korras ja ei ole kunagi mingeid vihjeid ega midagi olnud? Olete rahul olnud koolidirektori tööga siiamaani (?) Nüüd, kui tuleb revisjonikomisjoni akt, siis teate, mis koolis sünnib?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles