Tulevik toob uusi erialasid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa kutseõppekeskuse direktori Margus Ojaotsa sõnul on tulevikus oodata kooli uusi erialasid ning õppekavu.
Valgamaa kutseõppekeskuse direktori Margus Ojaotsa sõnul on tulevikus oodata kooli uusi erialasid ning õppekavu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mõnesse Valgamaa kutseõppekeskuse gruppi oli sooviavaldusi rohkem kui kohti, ühele erialale aga ei laekunud üldse avaldusi.

Tänavu osutusid Valgamaa kutseõppekeskuses populaarsemateks erialadeks autotehnik, logistika klienditeenindaja ning logistika ingliskeelne eriala. «Ingliskeelse õppega logistiku eriala grupp sai inimesi kuhjaga täis. Sinna saab vaid keskhariduse baasil. Seal on inimesi Venemaalt, Lätist ning isegi Gruusiast,» sõnas Valgamaa kutseõppekeskuse direktor Margus Ojaots.

Mõni eriala aga osutus jällegi äärmiselt väheahvatlevaks. «Avamata jäid rätsepatöö ning kodumajanduse grupid. Rätsepa erialale oli kandideerijaid nii vähe ja kodumajanduse erialale ei laekunud ühtegi avaldust,» tunnistas koolijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles