Koolis asus ametisse kolm noormeest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm noormeest künnavad uuest õppeaastast muusikapõldu Valgas, õpetades lastele ja noortele puhk- ja löökpille ning kitarri. Oma uue töökoha ees seisavad José Antonio Page Ramírez (vasakul), Karl-Markus Kohv (ees) ja Marvin Mitt (paremal).
Kolm noormeest künnavad uuest õppeaastast muusikapõldu Valgas, õpetades lastele ja noortele puhk- ja löökpille ning kitarri. Oma uue töökoha ees seisavad José Antonio Page Ramírez (vasakul), Karl-Markus Kohv (ees) ja Marvin Mitt (paremal). Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Uuel kooliaastal said täiendust ka maakonna muusikaõpetajate read. Valga muusikakoolis alustas pedagoogitööd kolm noormeest ja Tõrvas kogemustega naisõpetaja.

25aastane sünnilt tartlane, kevadel Viljandi kultuuriakadeemia lõpetanud Karl-Markus Kohv õpetab Valga muusikakoolis löökpille. Tema tee muusika juurde algas Tartu 1. muusikakoolis, kus ta hakkas õppima klaverit, kooli lõpetas aga löökpillide erialal. Õpetajaametiga on ta kokku puutunud enne kultuuriakadeemiasse astumist ning ka õpinguteaegsel erialapraktikal.

«Juba pisikese poisina armastasin ema jutu järgi kõiksuguseid asju taguda, huvi löökpillide vastu on kogu aeg esikohal olnud,» rääkis Kohv. Valga muusikakooli tööle sattus ta aga juhuse läbi. «Uut direktorit tunnen akadeemia ajast, ta helistas mulle ning pakkus võimalust. Haarasin sellest kinni ja nüüd õpetangi lastele löökpille.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles