Täna koguneb kriisikomisjon

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga maavanem Margus Lepik
Valga maavanem Margus Lepik Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna, 17. septembril koguneb Tartus Lõuna päästekeskuse ruumides Lõuna-Eesti regionaalne kriisikomisjon.

Komisjoni tegevuspiirkond on Jõgeva, Põlva, Tartu, Valga, Viljandi ja Võru maakond. Selle tööd juhib Lõuna päästekeskuse juht Margo Klaos ning tema asetäitja on Lõuna politseiprefekt Tarmo Kohv. Komisjoni kuuluvad sisejulgeoleku asutuste ja elutähtsate teenustega seotud riigiasutuste juhid, Lõuna-Eesti maavanemad ja Tartu linnapea.

Tänasel istungil tuleb arutlusele viis päevakorrapunkti. Esmalt on kõne all kohalike omavalitsuste (KOV) tasandi kriisireguleerimine Lõuna-Eestis.

Keskkonnaamet ja keskkonnainspektsioon annavad ülevaate riskidest, valmisolekust ja asutuste koostööst keskkonnaõnnetuste korral Lõuna-Eestis. Lõuna päästekeskus teeb kokkuvõtte regionaalsest kriisiõppusest KILP 2014.

Komisjoni liikmed annavad ka ülevaate liikmesasutuste 2015. aastal planeeritavatest õppustest. Aset leiab ka 2015. aasta Lõuna regionaalse kriisiõppuse planeerimise arutelu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles