Tõrva püsib võidulainel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Jaanus Lensment

Valgamaa jalgpalluritel on tihe mängugraafik. Mõned võitlevad esikoha pärast, teised peavad liigas püsimiseks ellujäämisvõitlust.

Meeste kolmanda liiga Lõuna divisjonis hoiab 12 meeskonna seas hetkel tabeli liidrikohta Tõrva JK, olles 18 mängu kokkuvõttes kogunud 42 punkti. Tihedalt on kannul Põlva FC Lootos 39 punkti ning SK Imavere Forss 37 punktiga. Maakonna meeskondadest on võistlustules veel seitsmendal kohal paiknev FC Otepää 26 ja kaheksandal kohal olev Valga FC Warrior 24 punktiga.

FC Warriori 2003. aastal sündinud poisid asuvad oma divisjoni tabelis kümne mängu kokkuvõttes 13 punktiga neljandal kohal. Esimest kohta hoiab Tartu FC Helios 25 punktiga. 1999. aasta poisid on 16 mänguga kogutud 13 punktiga seitsmendal kohal ning nende tabelis hoiab liidrikohta Tartu FC Santos 48 punktiga. Tublil teisel kohal oma divisjonis on aga 2005. aastal sündinud FC Warriori poisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles