Žüriid asub juhtima Ene Ergma

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ene Ergma
Ene Ergma Foto: Viktor Burkivski

Tänavuse Tulevikutalendi stipendiumikonkursi žüriid juhib akadeemik Ene Ergma. Kõrvuti temaga hindavad stipendiumile kandideerijate avaldusi treener Anna Levandi, muusikaõpetaja Märt Hunt, Ahhaa keskuse juht Andres Juur ning kirjanik Jan Kaus. Konkursi korraldaja Maxima Eesti esindajana kuulub žüriisse Ty Lehtmäe.

«Haritud ja tublid noored on alus sellele, et Eesti ühiskond oleks tugev ja konkurentsivõimeline ka aastate pärast,» kommenteeris žürii juht Ene Ergma. «Andekaid kooliõpilasi toetades ja oma huvialadega süvitsi tegelema julgustades innustame neid noori ühtlasi püüdlema oma valitud elualal tippu nii Eestis kui ka mujal Euroopas ning maailmas laiemalt.»

Konkurss on mõeldud kõikidele Eesti 5.–12. klasside õpilastele, kes saavad kandideerida viies kategoorias. Need on teadus; sport ja tervis; muusika, kunst ja kultuur; humanitaarteadused ning ühiskondlikud tegevused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles