Kurepesa lapsed saavad uue kodu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimestena anti silindri kinnimüürimise au asenduskodu Kurepesa kasvandikele, kes seda tööd väga tõsiselt ja uhkusetundega tegid.
Esimestena anti silindri kinnimüürimise au asenduskodu Kurepesa kasvandikele, kes seda tööd väga tõsiselt ja uhkusetundega tegid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga asenduskodu Kurepesa uue hoone ehitus Jaama puiesteel sai reedel nurgakivi. Maja peaks valmima järgmise aasta kevadel.

Kurepesa juhataja Marika Drenkhan ütles, et asenduskodu 65aastases ajaloos saavad kasvandikud esimest korda spetsiaalselt neile projekteeritud ja ehitatud maja. «Meie perele on tänane sündmus väga tähtis. Meil on sellest suur rõõm ning lapsed ei jõua enam ära oodata, kunas uude majja sisse kolida saavad.»

Nurgakivi asetamise tseremoonial olid kohal linnaametnikud, paarismaja projekteerija, ehitaja ning külalised pealinnast, kelle hulgas riigikogulane Rein Randver ja sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt. Loomulikult olid kohal ka päevangelaste seisus olnud Kurepesa lapsed koos juhataja ja kasvatajatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles