Kuperjanovlaste rada tõotab seiklusi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raske maastik ja veetakistused on vaid väike osa matkamängust. Lisaks ülesannete täitmisele paneb võistlusrada proovile võistlejate füüsilise vastupidavuse ning erinevaid oskusi.
Raske maastik ja veetakistused on vaid väike osa matkamängust. Lisaks ülesannete täitmisele paneb võistlusrada proovile võistlejate füüsilise vastupidavuse ning erinevaid oskusi. Foto: Sigrit Säinas

Nädalavahetusel leiab Tõlliste, Hummuli ja Õru vallas aset võistlusmatk «Kuperjanovlaste rada 2014»,  mis osalejad mitmel moel proovile paneb.

Võistlusmatk kestab 28. septembrini. Avapaugu saab see reede õhtul Jaanikese külas Metsniku harjutusväljakul. Esimene võistkond stardib laupäeva hommikul kell kaheksa. Stardist minnakse rajale kümneminutilise intervalliga. Viimane tiim peaks finišisse jõudma pühapäeva hommikul umbes kella 10ks.

Osa võtab umbes 30 kodutütarde ja noorkotkaste neljaliikmelist võistkonda seitsmest Kaitseliidu malevast. Võisteldakse kolmes vanuseklassis. Noorimad ehk 9–13aastased läbivad kaheksakilomeetrise, 14–17aastased 30kilomeetrise raja. Neist vanematel tuleb aga seigelda koguni 40 kilomeetri pikkusel distantsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles