Valga laskurid näitasid oma teravat silma ja täpset kätt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järelkasv Valgamaa laskuritele on olemas. Tulemused lubavad Denis Tihhonovil peagi püüda ka kangemaid tiitleid kui maakonna meister.
Järelkasv Valgamaa laskuritele on olemas. Tulemused lubavad Denis Tihhonovil peagi püüda ka kangemaid tiitleid kui maakonna meister. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Pärnumaa lahtistel meistrivõistlustel laskmises näitasid Valga laskurid möödunud nädalavahetusel ka teistele oma teravat silma ja täpset kätt.

Laskeharjutuses püssiga 30 lasku lamades tõid Valga laskurid koju kolmikvõidu. Täpseim oli Laura Melk 265 punktiga. Talle järgnesid Denis Tihhonov 255 ja Tõnu Vahtra 213 punktiga.

Meeste võistluses 60 lasku lamades tuli esimeseks Lembit Mitt Männiku laskurklubist 581 punktiga. Järgnesid Toomas Aro spordiklubist EstaSport ning Neeme Virveste. Valga laskuritest oli parim Hans Heinjärv, kes jäi neljandaks, kaotades võitjale üheksa punktiga. Kümnenda kohaga pidi leppima teine Valga laskur – Villu Virnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles