Taagepera lossis kohtuvad peatsed noorpaarid ja pulmakorraldajad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna kohtuvad tulevased noorpaarid paljude inimestega, kes on abiks pulmade korraldamisel, et saada endale ideid unelmate pulmaks – kas või auto kaunistamisel.
Täna kohtuvad tulevased noorpaarid paljude inimestega, kes on abiks pulmade korraldamisel, et saada endale ideid unelmate pulmaks – kas või auto kaunistamisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna kogunevad Taagepera lossi paljud peatsed noorpaarid, kes pulmapidu plaanivad, ning need asjalised, kellel pulmas igaühel oma roll kanda – alates pulmaisadest ja lõpetades fotograafidega.

Portaali Pulmad.ee korraldusel leiab juba seitsmendat korda aset üritus «Eesti pulmad». Esimest korda korraldati see Taagepera lossis ning teist korda Põhja-Eestis Vihterpalu mõisas ning niimoodi vaheldumisi on see olnud praeguseni.

«Põhjus väga lihtne. Lõuna-Eestis on rohkem ehk kohal lähikonna tegijaid ja noorpaare ning Põhja-Eestis korraldades on see lähemale toodud sealsetele inimestele,» selgitas Taagepera lossi müügijuht Kerli Pauskar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles