Väikepoed hädas klientide nappusega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasutatud riiete poe omanik Suule Park kiidab oma kaupa. Samas aga nendib, et inimestel, kes poodi astuvad, on õhuke rahakott.
Kasutatud riiete poe omanik Suule Park kiidab oma kaupa. Samas aga nendib, et inimestel, kes poodi astuvad, on õhuke rahakott. Foto: Marge Väikenurm / Valgamaalane

Kui mõni ostja nuriseb, et kasutatud asjade poed uksed liiga hilja lahti teevad, siis poepidajad kurdavad klientide nappust – sestap pole ka mõtet uksi varakult avada.

Valga kesklinnas asuva komisjonipoe omanik Karmen Ilves teeb kaupluse lahti kell üheksa hommikul. «Enne kella kümmet praktiliselt ühtegi inimest ei käigi – nad hakkavad pärast kümmet liikuma,» kirjeldas naine oma uniseid tööhommikuid.

Komisjonipoega samades ruumides on ka niinimetatud kaltsukas. «Üksi poleks mõtet äri pidada,» ütles Ilves. «Suvel proovisime uksi lahti hoida ka kella kuueni õhtul, aga ostjaid polnud. Laupäeval oleme ka vaid kahe-kolmeni. Kui inimesi on, siis ära ei lähe.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles