Rahvas tungles töömessil

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas korraldatud esimesele Liivimaa töömessile tuli kohe varahommikul hulga uudistajaid. Lisaks tööpakkujatele olid kohal ka töötukassa koostööpartnerid, kes jagasid infot oma tegemiste kohta. Rahval oli võimalus tööandjatega silmast silma kohtuda ning huvipakkuvat infot pärida.
Valgas korraldatud esimesele Liivimaa töömessile tuli kohe varahommikul hulga uudistajaid. Lisaks tööpakkujatele olid kohal ka töötukassa koostööpartnerid, kes jagasid infot oma tegemiste kohta. Rahval oli võimalus tööandjatega silmast silma kohtuda ning huvipakkuvat infot pärida. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Esimesel Liivimaa töömessil Valga kultuurikeskuses otsis uusi töötajaid 25 firmat. Külastajaid oli umbes pool tuhat ning tehtud said esialgsed töö­intervjuudki.

Esimesed külastajad olid laupäeval kultuurikeskuses juba enne kella üheksat. Mõni minut pärast üheksat, kui messi avasid Eesti ja Läti töötukassa juhid ning Valga ja Valka linnapead, oli keskus rahvast pungil täis.

Tegevust jagus kõikidesse saalidesse. Teatrisaali fuajeesse olid messiboksid üles sättinud tööandjad, ovaalsaalis jagasid infot töötukassa koostööpartnerid. Külastajaid tervitasid juba uksel töötukassa Valgamaa osakonna töötajad, kes samas ka infot jagasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles