Kuidas arendada Kagu-Eestit?

Rein Randver
, Riigikogu liige (SDE)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Randver
Rein Randver Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Riigikogu liikmena on minu kohus seista hea kogu Eesti arengu eest. Riiklikes paberites on kirjas Eesti regionaalse arengu ühtlustamise soov, et iga piirkond oleks tugev ja elujõuline ning et kohalikel inimestel oleksid kättesaadavad töökohad ja teenused.

Kagu-Eestist valitud saadikuna tean ja näen, et tegelikkuses on riigisisesed erinevused just meie väiksust arvestades väga suured. Seetõttu tegin uue võimuliidu moodustamisel ettepaneku lisada koalitsiooni töökavasse Kagu-Eesti arendamise kava koostamise.

Oleme saanud teatud määral innustust sarnasest Ida-Virumaa programmist. Kui selle programmi on tinginud sealse piirkonna eripärad ja probleemid, siis Kagu-Eestil on oma eripärad ja mured. Seega on tähtis, et uute tegevuste kavandamisel saaksid kohalikud inimesed kaasa rääkida ja oma algatusi välja pakkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles