Igamehe jalgrattagaraaž varsti ka Valgas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Just sellesse seni kasutuseta hoonesse Valga noortekeskuse hoovil on rajamisel rattagaraaž.
Just sellesse seni kasutuseta hoonesse Valga noortekeskuse hoovil on rajamisel rattagaraaž. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Rahvusvahelise liikumisnädala käigus saavad laupäeval Valgas teoks heategevuslik Liivimaa spordilaat ja rattaparaad. Ühtlasi juhitakse tähelepanu ratta­garaaži peatsele sünnile.

Spordiaasta MTÜ eestvedaja Pille Muni sõnul soovivad paraadi korraldajad juhtida tähelepanu rattaga liikumisele. «Et paraad kulgeb ka Läti poolele, populariseerime muu hulgas piiriülest sõprust ja koostööd. Samas pöörame tähelepanu rattakultuurile ning kogume toetust Valga avatud noortekeskuse ideele käivitada keskuse juures igamehe jalgrattagaraaž.»

Valga noortekeskuse noorsootööjuhi Maarja Mägi sõnul algab päev raamatukogu esiselt platsilt. «Kella 11–13 tegutseb seal spordilaat. Võimalik on tutvuda erinevate spordiklubidega. Korraldatakse sportlikke jõukatsumisi ning laadal on võimalus osta-müüa-vahetada sporditarbed.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles